Nieuws

Gezellige slotavond

Moe maar voldaan hebben we als toneelspelers, commissieleden en vrijwilligers zondagavond nog even nagepraat na de derde en laatste voorstelling. 1200 bezoekers hebben we mogen verwelkomen verspreid over drie avonden. Het was een hele klus maar vele handen maken gelukkig licht werk. Hulde aan alle vrijwilligers van de bouwploeg, aankleding terrein, catering, bar etc. etc.

4 juli 2022|

Pff even bijkomen hoor – wat een avond

Na het slechte weer van donderdagavond hadden we vrijdagavond een droom première: compleet uitverkochte volle tribunes, mooi weer en een top sfeer. We hebben genoten. Gezellige BBQ, muzikale omlijsting en afterparty. Vanavond weer nagenoeg uitverkocht (nog 8 kaarten beschikbaar) en extra voorstelling op zondagavond 3 juli. Voor de laatste kaarten voor zaterdag of zondag ga naar: Bestel kaarten – Iepenloftspul Ketlik & Mildaam (iepenloftspulketlikmildaam.nl)

2 juli 2022|

Voorstelling donderdag 30 juni gaat niet door!

Helaas hebben wij gezien de weersverwachting net het besluit moeten nemen om de voorstelling van vanavond te verplaatsen naar zondagavond 3 juli (dit geldt ook voor de BBQ indien van toepassing).

We vinden het heel jammer maar de veiligheid van bezoekers en toneelspelers staat uiteraard voorop. Gezien de kans op onweer vanavond is door laten gaan niet verantwoord.

Toegangskaarten die via de website zijn aangeschaft voor de donderdagavond worden automatisch omgezet naar de zondagavond.

30 juni 2022|